E3 wint van koploper en pakt titel

25 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het E3 elftal van de vv Sliedrecht is zaterdag kampioen geworden door koploper ASWH E3 op het eigen veld met 0-4 te verslaan. Voor de wedstrijd was het verschil twee punten op de ranglijst in het voordeel van ASWH, dus moest er door Sliedrecht gewonnen worden. Sliedrecht begon heel agressief aan de wedstrijd en met goed voetbal werd er een keurige 3-0 voorsprong bereikt bij de rust door twee doelpunten van Jermaine Kandel en één Miquel Stierman.

Na de rust werd de tegenstander iets beter, maar door zeer goede reflexen van keeper Wesley Deventer werd de voorsprong goed vastgehouden en met een goede counter maakte Jony Groenewegen er 4-0 van. De wedstrijd was gespeeld en E3 kon na het laatste fluitsignaal de handen de lucht in gooien en het kampioenschap vieren.

Op de foto de spelers en trainer: achter vlnr: Jermaine Kandel, Rick de Raad, Nick Roos, Jony Groenewegen, Wesley Deventer en Taco Stierman. Voor vlnr: David de Jager, Miquel Stierman, Sandro Scalia en Jamy Spratt.