Reünie bij 40-jarig Elektra

30 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektra staat het weekend van 7 en 8 mei in het teken van de reünie voor het 40-jarige bestaan van het jongerencentrum. Op vrijdag staat de nieuwe generatie op het podium met stoner band Micro~wave en zaterdag XL tribute to rock & The Heat.

Op elke eerste vrijdag van de maand staan de local heroes op het kleine podium. Dit keer is het de beurt aan het Sliedrechtse psychedelische doom collectief Micro~Wave. Micro~wave brengt een eigen versie van Stoner, een combinatie van doom en metal invloeden maken dit tot een eigen sound. De band bestaat uit Werner van der Plas, Antal van Bennekom en de gitaristen Shen Koa Cheng en Nick Priem.

Voor deze avond is geen entree. De bar gaat om 20.00 uur open. Rond 22.00 uur wordt de eerste set gespeeld.

Zaterdag is de reünie in het kader van het 40-jarige bestaan van JC Elektra. The Heat, de Sliedrechts veteranen in de muziekscène, bijten het spits af en zullen laten zien dat ze nog net zo strak spelen als vroeger. Daarna volgt de XL Tribute To Rock, een band die volle stadions verdient maar het gewoon voor de gezelligheid doet met Johan Postma als zanger en blikvanger van de band.

Entree 3 euro. De tent gaat om 16.00 uur open.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie