Pupillententenkamp bij vv Sliedrecht

1 mei 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Komend hemelvaartsweekend wordt op het sportcomplex van de v.v. Sliedrecht weer het jaarlijkse pupillententenkamp gehouden. Zo’n 120 kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar en ruim veertig man begeleiding zullen vanaf woensdagmiddag 12 mei 16.00 uur tot vrijdagmiddag 14 mei 14.00 uur op het sportcomplex verblijven. Het pupillententenkamp, wat al ruim 25 keer is gehouden, staat dit jaar natuurlijk in het teken van het komend wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika.

Alle kinderen zullen worden ingedeeld in ploegen die de naam krijgen van een van de deelnemende WK-landen. De kinderen zullen de drie dagen bezig worden gehouden met voetbalactiviteiten, spelletjes en natuurlijk de beroemde stoelendans. Er zal worden geslapen in tenten op het trainingsveld.

Op woensdagmiddag 12 mei zal rond 17.15 uur sportwethouder Ad de Waard het tentenkamp officieel openen. Het tentenkamp is dit jaar weer mogelijk gemaakt door bijdragen van een aantal sponsors zijnde Van Bragt Vervoer, Nautic Jobs, Boveko, Versluis Industrial, Nolec Waterservice en AH.

advertentie
advertentie