GroenLinks Drechtsteden start campagne week later

17 mei 2010 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Uit respect voor en medeleven met de nabestaanden van de slachtoffers van de vliegtuigramp in Tripoli heeft GroenLinks Drechtsteden haar campagnestart met een week uitgesteld. Op zaterdag 22 mei verricht GroenLinks Drechtsteden alsnog de aftrap van de lokale campagne voor de Tweede-Kamerverkiezingen. Om 13.00 uur maakt René van Engelen, fractievoorzitter GroenLinks Papendrecht, in de nieuwe fractiekamer van GroenLinks Dordrecht de nominaties voor het ‘Groene Lintje’ bekend, een onderscheiding voor personen of organisaties, die zich op positieve wijze inzetten voor natuur en/of milieu.

De afgelopen weken een lijst is samengesteld van lokale mensen en organisaties uit de Drechtsteden die zich inzetten voor het groen en daarom een pluim verdienen. Na de bekendmaking van de genomineerden op 22 mei, hebben alle inwoners van de Drechtsteden twee weken de tijd om op http://dordrecht.groenlinks.nl hun stem uit te brengen. Op zaterdag 5 juni worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Naast de bekendmaking van de nominaties, zal GroenLinks Drechtsteden aanstaande zaterdag ook uit de doeken doen welke acties er nog meer gepland zijn in de periode tot de verkiezingen op 9 juni.

De afdeling GroenLinks Drechtsteden bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Liesveld Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht.

advertentie
advertentie