Candlelight brengt WK nummer uit

21 mei 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Candlelight maakt zich op voor het WK. Maar eerst moet het oranje spektakel nog plaats maken voor heel veel roze. Want de Bar-competitie in het Muziekcafé maakt zich op voor Roze Donderdag op 27 mei. Een over-de-top avond vol glitter & glamour en lekkere muziek van de dj van Café KeerWeer in Rotterdam. Iedereen die voor 21.00 binnen is, krijgt een gratis trendy roze bril.

Vrijdagavond is het Casino Night met Poker & Blackjack tafels in de Pub om 20.00 uur. Rond dat tijdstip zal beneden in de Candlelight de cd-presentatie plaatsvinden van de WK oranjehit “Laat je horen” van The Candle Crew featuring Arie. Na een intensieve voorbereiding is twee weken geleden in de studio de Candlelight oranjeversie van het nummer ‘Laat je horen’ opgenomen. Het achtergrondkoor werd verzorgd door een delegatie van de Candlelight zelf. Naast de officiële release zal Arie deze avond ook live optreden met de Candle Crew. Het geheel komt binnenkort op youtube. Publiek wordt daarom gevraagd in het oranje te komen (rond een uur of 22.00). Iedereen krijgt een gratis Candle WK-schema.

Zaterdag vanaf 17.00 uur is er weer Dolf’s café in de Pub met gezellige muziek en lekkere hapjes. Zaterdagavond ondergaat de Candlelight een complete metamorfose; er komt onder andere een verlichte dansvloer en spiegelbollen aan het plafond. De Candle gaat zo terug in de tijd met ‘Disco Pogo’ party en dan Dj-Do van de Baja Beach club. De entree is gratis.

advertentie
advertentie