Kledingbank kan hulp goed gebruiken

25 mei 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De kledingbank in Sliedrecht heeft afgelopen vrijdag hulp gekregen van een negen jongeren en een docent van het Willem de Zwijgercollege in Hardinxveld. In het kader van hun maatschappelijke stage zijn de jongeren aan de slag gegaan met het sorteren van kleding.

De hulp was van harte welkom, zeker omdat de kledingbank op dit moment handen tekort komt en op zoek is naar nieuwe vrijwilligers voor het sorteren van de kleding en het helpen van de klanten op dinsdag-, woensdag- of donderdagmorgen. Meer informatie op www.voedselbanksliedrecht.nl onder “vacatures” of bel 06-38908996 of mail naar service@voedselbanksliedrecht.nl.

Zaterdagochtend 26 juni houdt de kledingbank een algemene verkoopochtend van zomerkleding, op deze ochtend is iedereen van harte welkom.

De kledingbank Sliedrecht is een onderdeel van de voedselbank en opgezet voor het verstrekken van kleding aan de klanten van de voedselbank en anderen die dit goed kunnen gebruiken. Hulpverlenende instanties zoals diaconie, maatschappelijk werk of vluchtelingenwerk kunnen klanten voor de kledingbank aanmelden via een mail aan kleding@voedselbanksliedrecht.nl.

Mensen die goede kleding beschikbaar hebben kunnen dit elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur afgeven in de Bonkelaar. Minder goede kleding of textiel kan gedeponeerd worden in de kledingcontainer voor de Bonkelaar. Voor alle kleding en textiel die daarin wordt gegooid ontvangt de Voedselbank een klein bedrag per kilo.

advertentie
advertentie