Nieuwe aanwinsten voor Sliedrecht Sport

7 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Nadat in een eerder stadium het drietal Samanta Jimenez, Florieke Eggermont en Esther van Berkel hun contract met de stichting Topvolleybal Sliedrecht hadden ondertekend, hebben ook middenspeelster Lynn Thijssen en Laure Obelink zich verbonden aan dames 1 voor het seizoen 2010/2011.

De 1.87 m. lange Lynn komt van HAN Volleybal en is 17 jaar. Ook is zij is ex-jeugdspeelster van de selectie Jeugd Oranje, evenals de eerder genoemde Samanta en Esther. Lynn studeert aan het CIOS in Arnhem en maakt inmiddels ook deel uit van de selectie van Jong Oranje. Lynn speelde hiervoor ook bij Havoc (Haps) en TSL Activia.

De 22-jarige diagonaal speelster Laure Obelink komt van Longa uit Lichtenvoorde en zorgt ervoor dat de huidige selectie bijna op sterkte is voor het volgende seizoen. Laure is afgestudeerd pedagoge. Na het faillissement van Longa, heeft zij het seizoen afgemaakt bij VoCaSa. Daarvoor speelde zij bij Orion (Doetinchem) en VVZ (Zeewolde).

Deze nieuwe aanwinsten vullen de gaten op die de vertrekkende speelsters achterlieten. Zo gaat Nienke de Waard haar carrière voortzetten in het buitenland en zijn Flore Gravesteijn en Simone Legerstee opgeroepen door Avital Selinger voor de nationale selectie.

advertentie
advertentie