Jan Kooijman en Pret Piraat op Sliedrechtse kermis

7 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het oudste volksvermaak ter wereld, de kermis, strijkt vanaf donderdag 10 juni weer neer in de gemeente Sliedrecht. Dit jaar voor de derde maal op de locatie De Lockhorst. Ter aanvulling van de kermis kunnen de Sliedrechters twee bijzondere bezoekjes verwachten. Op vrijdag 11 juni komt de bekende GTST-acteur Jan Kooijman langs (vanaf 19.00 uur) en op woensdag 16 juni vanaf 15.00 uur is er een optreden van de Pret Piraat (look-a-like Piet Piraat). Aan dit bezoek is ook een wedstrijd verbonden. Degene die het mooist verkleed als piraat naar de kermis komt krijgt een mooie prijs.

Op diezelfde woensdag 16 juni wordt ook de bekende familiedag gehouden met aanbiedingen bij alle attracties. Wat betreft de attracties kunnen de bezoekers dit jaar de klassiekers verwachten, zoals botsauto’s, deca-dance en Ghost Castle, maar ook de spectaculaire Maxximum en Point X present voor de echte durfals. De kleintjes zijn niet vergeten met de draaimolen, beach jumper en minicars.

Uiteraard ontbreken de suikerspinnen en kaneelstokken niet.

Elk bezoekje aan de winkels op het Burgemeester WInklerplein levert een kermismunt op die ingeleverd kan worden bij een attractie naar keuze.

advertentie
advertentie