Eerste 'Pimp-Je-Straat-Oranje-pakket' voor Jaap

8 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het wijkplatform Sliedrecht Centrum heeft op maandagavond 7 juni heeft aan de eerste winnaar een 'Pimp-Je-Straat-Oranje-pakket' uitgedeeld. Met zijn zeer originele inzending konden zij Jaap Tielrooy uit de Hugo de Grootstraat verblijden met het complete pakket, vol met vlaggetjes, hairspray, schmink, een spandoek en andere Oranjeartikelen.

,,De eerste voetbalafspraakjes met de buurt waren al gemaakt", aldus Tielrooy, ,,dus nu krijgen we nog meer sfeer." En dat is precies wat het platform hoopt te bereiken met (onder andere) deze actie. ,,Initiatieven van bewoners voor bewoners. Een leefbare buurt maak je samen. Dit is een mooi initiatief om de leefbaarheid en de saamhorigheid in de wijken te verhogen", licht Tamara Visscher toe namens het wijkplatform.

De inzending van de winnaar is terug te vinden op de Hyves-site van het platform. Andere 'gezellige straten' maken nog kans op de overige vier pakketten die te verdelen zijn. De inzending, waarin vermeld wordt waarom uw straat de gezelligste van Sliedrecht is of een leuk initiatief voor de straat beschreven wordt kan deze week nog gemaild worden aan de wijkcoördinator: a.vandendool@sliedrecht.nl. Via de Hyves-site kan ook.

advertentie
advertentie