Start kaartverkoop mega tentfeest Sliedrecht

18 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht maakt zich op voor het grootste familiefeest van de regio. Van 22 tot en met 25 september komt het vierdaagse muziekspektakel Music & Show on tour naar het baggerdorp. ,,Een spetterende show met een landelijke naamsbekendheid, waarbij het publiek voor nog geen € 5 per avond naar concerten kan komen, met grote namen als Wolter Kroes en Crazy Piano’s on tour . Dit alles in een enorme feesttent op het terrein voor het Unit4 gebouw", aldus Dennis Speksnijder namens de Sliedrechtse Horeca Ondernemers.

De thema’s van de vier dagen zijn: Hollands hit spektakel, Leve-de-lol-party, Sliedrechts Bierfeest en Goud van Oud avond. Met elke dag een propvol programma met artiesten als Ronnie Ruijsdael (van de Sjonnies), Django Wagner, Annie Schilder, Jose Hoebe, Veronica DJ de Zwart, Lesley Williams, Wolter Kroes, Crazy Piano’s on Tour en nog veel meer.

Het muziekspektakel kan twaalf jaar per jaar geboekt worden in een beschermd rayon in Nederland. Tot 2013 zijn dat dus 48 shows. ,,Dankzij de formule van Andries de Swart Music & Showproductions kan het grote publiek laagdrempelig naar hun idolen kijken. Een jaar lang is gewerkt met onder andere vijf grote theaterbureaus, bierbrouwerij Heineken, landelijke bekende horecaondernemers en licht-, geluid- en productiebedrijven, die mee hebben geïnvesteerd in dit concept. Speksnijder: ,,Indrukwekkend als twee dagen voor het evenement de trailers op de locatie aankomen om het evenement op te bouwen. 50.000 bierglazen, 40.000 liter bier, 96.000 kilo vloerdelen, 3 vrachtwagencombinaties voor de tent, 500 stoelen, 40 meter bar, 10.000 polsbandjes, units voor de beveiliging, trailers licht en geluid en ga zo maar door. En dat is nog maar het begin…"

Een passe-partout voor de vier dagen kost slechts € 19,50. De organisatie beschikt over 2500 passe-partouts. Kaarten zijn te koop bij Cafe Havana, Restaurant de Kock, Bar de Huifkar, Café Korevaar, Muziekcafé Candlelight, Praxis en Today Jeanswear in Sliedrecht, Sportshop André Vlot en Today Jeanswear in Hardinxveld-Giessendam en RB Casual in Papendrecht.

Voor het volledige programma van dit grote familiefeest: www.tentfeestsld.nl.

advertentie
advertentie