Zomerkleding voor één euro

21 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Naast voedselpakketten verstrekt de voedselbank in Sliedrecht sinds een half jaar ook ingezamelde kleding aan haar klanten. Vele klanten van de voedselbank zijn, dankzij de grote hoeveelheid kleding die de kledingbank mocht ontvangen, de afgelopen tijd voorzien van goede zomerkleding. Tijd om ruimte te maken voor de wintercollectie.

Zaterdag 26 juni vindt daarom bij kledingbank 't Bonkelaartje een grote uitverkoop plaats. Alle kledingstukken zijn in zeer goede staat en worden voor slechts één euro per stuk verkocht. Deze opruiming is voor iedereen toegankelijk. Naast kleding is er de verkoop van kaarten, boeken, poffertjes en koffie, thee en limonade met cake of taart. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur in het gebouw van de voedselbank, Bonkelaarplein 2 in Sliedrecht. De opbrengst van deze verkoping komt geheel ten goede aan de voedselbank.

Gebruikte winterkleding kan iedere dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur worden afgegeven in de Bonkelaar.

advertentie
advertentie