Ingezonden: Vernieling verkeersmaatje

24 juni 2010 om 00:00 Nieuws

Ontzettend trots en blij waren de leden van het buurtcomité “Tussen de Stoepen” toen zij een aantal weken geleden een verkeersmaatje kregen geschonken van de Praxis. Misschien kunt u zich het artikel hierover in Het Kompas nog wel herinneren. In totaal staan er nu drie in de wijk. De andere twee zijn eigendom van de Gemeente Sliedrecht. Fijn! Konden zij eindelijk de buurtbewoners nogmaals laten weten dat er in woonerven stapvoets gereden moet worden in verband met spelende kinderen.

Er was zeker na een aantal weken zichtbaar resultaat geboekt, vandaar dat werd besloten om deze ‘maatjes’ elders in de wijk te plaatsen. Tot hun verbazing kwamen zij erachter dat het maatje dat verplaatst was naar de ingang van de Salonstoep, regelmatig werd mishandeld en zelfs ontdaan werd van zijn mooie oranje vlag. De leden van het wijkcomité “Tussen de Stoepen” vinden dit onacceptabel en kunnen niet begrijpen dat mensen met hun vingers aan andermans spullen moeten komen!

Hopelijk voelt de dader zich aangesproken en kan zich melden bij het wijkcomité of plaatst zo spoedig mogelijk de vlag terug anders zijn wij toch genoodzaakt aangifte te doen bij de politie.

advertentie
advertentie