KPS Keukens is de beste starter

25 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Het ging er donderdag 24 juni bij KPS keukens in bedrijfspand B3 aan de Prisma 100 vrolijk aan toe. Sander Scheurwater en zijn compagnon Tony de Bruin werden namelijk door Keller Keukens in het zonnetje gezet. Van de bekende Nederlandse keukenfabrikant ontving hun bedrijf het predicaat Beste Starter 2009-2010 in de keukenbranche. Uit handen van Niels Akkermans, accountmanager voor Zuid- en West- Nederland, ontvingen de succesvolle ondernemers het bij de onderscheiding behorende certificaat.

Door Ria Scholten

,,Op deze manier willen we onze waardering tot uitdrukking brengen voor de manier waarop KPS Keukens in het afgelopen jaar door een professionele en innovatieve bedrijfsvoering een respectabele omzet heeft gegenereerd”, aldus de accountmanager. ,,In tijden dat het economisch wat minder gaat moet je als ondernemer creatief zijn, want alleen op die manier kun je bereiken dat potentiële klanten expliciet voor jóuw bedrijf kiezen."

,,We zijn heel blij met deze blijk van waardering”, vertellen Sander en Tony. ,,Zeker omdat we nog twee certificaten in de wacht hebben gesleept. Bosch, de bekende fabrikant van kwaliteitsapparatuur en Dekker Zevenhuizen, de grootste producent van keukenbladen en accessoires, delen de mening van Keller Keukens dat wij de beste starters zijn en daar zijn we best een beetje trots op. Het is natuurlijk leuk dat we in het eerste jaar van ons bestaan een prima omzet hebben behaald, maar dat is voor ons niet het allerbelangrijkste. We willen benadrukken dat het leveren van kwaliteit bij ons met stip op de eerste plaats staat."

,,Een poosje geleden las ik ergens de slogan ‘de trend van de toekomst heet kwaliteit’ en dat verwoordt precies hoe wij over het ondernemerschap denken, vult Sander aan. ,,We proberen bewust te ondernemen en letten goed op een juiste afvalscheiding. Hetzelfde geldt voor onze toeleveranciers die zich steeds meer richten op het gebruik van duurzame en energiezuinige producten. Hierbij kun je denken aan recyclebare materialen en LED verlichting.”

Sinds de opening in juni 2009 hebben niet alleen zakelijke klanten, maar ook veel particulieren de weg naar KPS Keukens gevonden. ,,We begeleiden de klant stap voor stap naar de perfecte keuken. Hierbij spelen de persoonlijke smaak, eisen en wensen een belangrijke rol en natuurlijk houden we rekening met het beschikbare budget”, vertellen de mannen. ,,De mensen kunnen bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe keuken. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van bestaande opstellingen. Ook voor het vervangen van keukenapparatuur zijn ze bij ons aan het juiste adres. De oude keuken en/of apparatuur wordt door ons keurig afgevoerd.”

KPS Keukens is telefonisch bereikbaar via 0184-435452. Zie voor uitgebreide informatie de vernieuwde website: www.kpskeukens.nl.

Op de foto: Sander Scheurwater (l.) en Tony de Bruin (m.) ontvingen het certificaat uit handen van Niels Akkermans van Keller Keukens.

advertentie
advertentie