Rabobank Merwestroom deelt MP3-spelers en laptop uit

29 juni 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Tijdens de zomermarkt in Hardinxveld-Giessendam, zaterdag 19 juni, ontvingen twaalf deelnemers aan een sms-actie van Rabobank Merwestroom elk een MP3-speler . Daarnaast werd er een laptop verloot, die door mevrouw Buijk uit Hardinxveld-Giessendam is gewonnen.

Bezoekers aan de zomermarkt kregen bij de kraam van de Rabobank de kans om een MP3-speler te winnen. In totaal deden er vijfhonderd personen mee met een sms- en e-mailactie en werd er elk half uur een winnaar bekendgemaakt. Met de hoofdprijs, een laptop, ging mevrouw Buijk uit Hardinxveld-Giessendam naar huis.

Voor kinderen, die de zomermarkt bezochten, had Rabobank Merwestroom een andere activiteit georganiseerd. Ze konden een penalty nemen, waarbij de snelheid werd gemeten. In de leeftijdscategorie 4-8 jaar won Melinda Sterrenburg met 49 km/uur; in de leeftijdscategorieën 8-12 jaar en 12+ wonnen respectievelijk Luuk Visser en Tim Leeuwestein met 53 km/uur en 71 km/uur. Alle winnaars ontvingen twee kaartjes voor een bezoek aan de Efteling.

Op www.rabobank.nl/merwestroom is een album opgenomen, met daarin foto’s van de zomermarkt.

Op de foto vlnr mevrouw Buijk, Luuk Visser, broertje van Tim Leeuwestein, Melinda Sterrenburg en Liesbeth van der Plas (Rabobank Merwestroom).

advertentie
advertentie