Instituut ‘Brown Eyes’ bestaat vijf jaa

30 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – In de woning van haar ouders startte Jolanda Dekker vijf jaar geleden met haar schoonheidssalon ’Brown Eyes’. Vorig jaar oktober werd na een forse verbouwing een nieuwe salon geopend in een knus pand achter haar woning aan de Volkerakstraat 2. “Omdat we ons vooral bezighouden met huidverbetering is de benaming inmiddels gewijzigd in schoonheidsinstituut”, legt Jolanda uit. “We hebben een hectische periode achter de rug en vinden het nu de hoogste tijd om ons weer voor honderd procent op de klanten te gaan richten.

Door Ria Scholten

In het stijlvol ingerichte pand heeft Jolanda samen met medewerkster Eveline de beschikking over twee behandelkamers. “Veel salons richten zich op huidverzorging maar wij gaan net een stapje verder. Microdermabrasie is een effectieve en veilige behandeling voor totale huidverbetering”, vertelt Jolanda. “Met behulp van zeer fijne kristallen wordt een laagje van de opperhuid verwijderd, waardoor oneffenheden verdwijnen en de huid zich kan verjongen en vernieuwen. Wat is er mooier dan de huid zijn stralende schoonheid weer terug te geven?”

“Er kunnen verschillende redenen zijn voor een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste zoals een verouderde of gevoelige huid of huidproblemen. Voordat we met de behandeling beginnen wordt er een goede huidanalyse gemaakt. Vervolgens wordt de klant geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Hij of zij bepaalt uiteindelijk welke behandeling het gaat worden en heeft daarbij ook nog de keuze tussen welness (huidverzorging) of huidverbetering.” Verder kunnen dames bij ons terecht voor het aanbrengen van permanente make-up. Deze behandeling vereist veel vakmanschap en de nodige ervaring. Schoonheidsspecialisten die deze behandeling uitvoeren zijn verplicht zich aan te melden bij de GGD. Dit houdt in dat de salon geregeld wordt gecontroleerd op het naleven van de door hen gestelde voorschriften. Vanzelfsprekend is ook de hygiëne heel belangrijk, maar dat geldt voor het hele vakgebied.”

Schoonheidsinstituut ‘Brown Eyes’ is verder een vertrouwd adres voor bruidsmake-up, visagie, nagelstyling en pedicure, maar ook voor IPL definitief ontharen of een sport- ontspannings- of hotstonemassage. “Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moet voor iedereen mogelijk zijn. Daarom doen we ons best om niet alleen de prijzen voor microdermabrasie en IPL definitief ontharen, maar ook voor de reguliere behandelingen zo aangenaam mogelijk te houden”, meldt Jolanda tot besluit. “Naast het geven van een behandeling vinden we het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten. We staan open voor hun vragen en streven voortdurend naar verbetering van de door ons geleverde kwaliteit.

Meer informatie is te vinden op de website: www.brown-eyes.nl. Het schoonheidsinstituut is telefonisch bereikbaar via 0184-633746.

Foto: Jolanda wordt geflankeerd door (l.) stagiaire Melissa en schoonheidsspecialiste Eveline.

advertentie
advertentie