KIDS4NIX bij Arriva

2 juli 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de zomervakantie reizen kinderen tot en met 11 jaar gratis met de trein. Arriva organiseert de actie om kinderen het treinreizen te laten ervaren. Per begeleider, die 19 jaar of ouder is, mogen er drie kids mee voor niks. Daarnaast heeft Arriva dit jaar een ontwerpactie uitgeschreven. Kinderen kunnen op een ‘DieZijn er bijna-kleurplaat' een gedeelte van de Spurt versieren. Het leukste ontwerp komt in het najaar in het echt op een van de Arriva-treinen. Kids kunnen hun ontwerp insturen tot en met 1 september.

Het gratis reizen geldt alleen als de kinderen op hetzelfde traject en in dezelfde klasse reizen als staat vermeld op het geldige vervoerbewijs van de betalende begeleider. Daarnaast is het een voorwaarde dat er wordt gereisd in de daluren, dus na 9.00 uur. Gaan er meer kinderen mee, dan kan voor deze kinderen bij de Arriva Store of kaartautomaat een treinkaartje gekocht worden met 40 procent korting.

De KIDS4NIX-actie geldt op de MerwedeLingelijn van 3 juli tot en met 15 augustus.

Meer informatie over KIDS4NIX en ‘DieZijn er bijna’ ontwerpactie, inclusief alle voorwaarden kunnen reizigers raadplegen via de website arriva.nl.

advertentie
advertentie