Nieuwbouwwerkzaamheden MerwedeLingelijn

5 juli 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In verband met nieuwbouwwerkzaamheden door ProRail en vervanging van de Lingebrug rijden er zaterdag 17 juli en zondag 18 juli bussen in plaats van treinen tussen Dordrecht en Geldermalsen. Van maandag 19 juli tot en met woensdag 21 juli wordt de reguliere treindienstregeling gereden tussen Dordrecht en Leerdam en worden tussen Leerdam en Geldermalsen bussen ingezet. Reizigers van en naar Dordrecht Stadspolders kunnen gebruik maken van de stadsdienst Dordrecht. De werkzaamheden hebben geen consequenties voor de dienstregeling van vrijdagavond 16 juli. Donderdagochtend 22 juli rijden de treinen ook weer volgens de normale dienstregeling.

Voor het vervoer met de vervangende bus heeft de reiziger een geldige treinkaart nodig. De reis Dordrecht - Geldermalsen en retour duurt, afhankelijk van de bestemming, maximaal een uur langer dan de reguliere treinreis. De bestaande treinaansluitingen in Dordrecht en Geldermalsen kunnen niet worden gehandhaafd. De bussen vertrekken vanaf locaties aan de voorzijde van de stations.

Reizigers kunnen de vertrektijden van de bussen vooraf raadplegen via www.arriva.nl of 0900 - 9292 (€ 0,70 per minuut). Daarnaast is er informatie beschikbaar bij de Arriva Store in Dordrecht en Gorinchem.

advertentie
advertentie