Ingezonden: 'Een oranje dag met een zwart randje'

5 juli 2010 om 00:00 Nieuws

Wat afgelopen vrijdag 2 juli een oranje dag had moeten worden voor elke voetbalfan, veranderde voor mijn man in een drama. Hij had een uurtje eerder vrij gekregen van de baas om de wedstrijd te zien. Onderweg naar huis is hij zijn rugtas, met voor hem een waardevolle inhoud verloren. Hij heeft na het vermissen van zijn rugtas het hele traject terug gezocht en navraag gedaan ook met behulpzame collega's. Dit leverde niets op dan alleen een verhit lichaam, hoofdpijn en een kater om een groot deel van de wedstrijd te moeten missen.

Er blijkt nu bij navraag dat het gezien is dat de verloren rugtas, op het midden van het viaduct over de snelweg, is opgeraapt door een oudere man die hem achterop zijn fiets mee nam. Deze man kwam uit de richting Sliedrecht en vervolgde zijn weg naar de rotonde onderaan de weg. We hopen dat deze man zich bedenkt en bezint, en alsnog de rugzak teruggeeft of naar het politiebureau brengt. Het zal ons het vertrouwen in de medeburger terug geven en een hoop ellende besparen.

Het voorval geschiede op vrijdag 2 juli tussen 15:30 en 15:45 uur en tussen Hardinxveld industrieterrein en Tiendweg Sliedrecht op het fietspad. Het was erg druk met strand- en badgasten die ook gehaast waren voor de wedstrijd.

J.Groenewout

advertentie
advertentie