Geen treinen tussen Sliedrecht en Dordrecht

5 juli 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In verband met onderhoudswerkzaamheden door ProRail rijden in de nacht van zaterdag 10 juli op zondag 11 juli de laatste treinen van 00.09 uur en 00.39 uur vanaf Geldermalsen tot Sliedrecht. Vanaf hier worden bussen ingezet. Op zondagochtend vertrekken de eerste twee treinen vanuit Sliedrecht om 07.16 uur en 07.46 uur in plaats vanuit Dordrecht. In verband met de goede aansluiting wordt er ook voor de eerste trein van 06.12 uur naar Sliedrecht op zondagochtend een bus ingezet.

Voor het vervoer met de vervangende bus heeft de reiziger een geldige treinkaart nodig. De busreis Dordrecht - Sliedrecht en retour duurt, afhankelijk van de bestemming, circa een kwartier langer dan de reguliere treinreis. De bestaande treinaansluitingen in Dordrecht kunnen niet worden gehandhaafd.

De haltes van de vervangende busdienst bevinden zich in Sliedrecht en Dordrecht voor het NS station. In Dordrecht Stadspolders alleen op verzoek voor uitstappers.

Reizigers kunnen de vertrektijden vooraf raadplegen via www.arriva.nl of 0900-9292 (€ 0,70 p.m.). Daarnaast kunnen reizigers een folder halen bij de Arriva Stores in Dordrecht en Gorinchem.

advertentie
advertentie