Met zomerkorting reizen met Arriva

28 juli 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Reizigers kunnen in de maanden juli en augustus op alle treintrajecten van Arriva met veertig procent Zomerkorting reizen. Wie de Zomerkorting wil ontvangen, stuurt een sms met de tekst ' zomer' naar 4422. De ontvangen sms is het bewijs voor de Zomerkorting. Er zijn inmiddels al ruim 2.000 sms-berichten verstuurd.

De sms met de Zomerkorting geeft veertig procent korting op alle treinreizen met Arriva in de zomermaanden juli en augustus. Deze zomerkorting is geldig op maandag tot en met vrijdag na 09.00 uur en in het weekend de gehele dag. Per Zomerkortingbewijs mag één persoon een treinreis met veertig procent korting maken.

De Zomerkortingactie duurt tot en met 31 augustus en organiseert Arriva om mensen kennis te laten maken met het comfort en het gemak van de treinen. Het is ook mogelijk om een Arriva Kortingkaart aan te vragen voor € 17,50, welke een jaar lang recht geeft op veertig procent korting op maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend en op officiële feestdagen de gehele dag.

Uniek voordeel van de Arriva Kortingkaart is dat de houder ervan tien meereiskaartjes ontvangt. Wie al in het bezit is van de Arriva Kortingkaart mag in juli en augustus ook vóór 9.00 uur met korting reizen. Meer informatie over de Zomerkortingactie en de Arriva Kortingkaart: www.arriva.nl.

advertentie
advertentie