Knutselen en timmeren tijdens KNOTSweek

30 juli 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kunnen vanaf maandag 9 augustus tot en met vrijdag 13 augustus weer naar hartenlust knutselen in de crea-tent en bouwen aan hutten op het ijsbaanterrein in Sliedrecht. De gaat de KNOTSweek van start.

Maandag, dinsdag en woensdag wordt er de hele dag, van 10.00 tot 15.00 uur, geknutseld en gebouwd. Donderdag zijn er bovendien workshops, demonstraties, een rodeo-paard en sport en spel. Ook vrijdag gaat het knutselen gewoon door, worden de hutten geverfd en is er een springkussen. De lunch wordt deze dag door alle kinderen gezamenlijk genuttigd. Eindtijd rond 14.00 uur.

De entree bedraagt dit jaar €2,00 per dag. Kinderen kunnen op vrijdag 7 augustus en maandag 9 augustus tussen 12.00 en 15.00 uur een weekbutton kopen. Daarna worden alleen nog dagstempels verkocht. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen maar stempels te kopen. Omdat er dit jaar niet met kaarten gewerkt wordt, vraagt de organisatie aan de ouders om naam en telefoonnummer op een briefje in de tas/zak van de kinderen te stoppen.

Tussen de middag (12.30-13.00) uur is er gelegenheid om rustig te lunchen of even naar huis te gaan. Ouders kunnen ook gewoon een lunchpakketje brengen. Verder is er gelegenheid om wat snoep, chips of iets te drinken te kopen voor een klein prijsje.

Het is niet toegestaan om op slippers of crocs op het Knotsterrein te lopen, in verband met de vele spijkers die op het veld liggen.

De entree van Knots is aan de kant van de Korfbalkantine. Daar kunnen ook de fietsen geplaatst worden, graag binnen de geplaatste hekken zien, zodat er zo min mogelijk overlast is op de openbare weg.

In verband met een tekort aan vrijwilligers kunnen potentiële kandidaten voor de crea-activiteiten en het huttendorp kunnen zich alsnog melden op vrijdag tijdens de voorverkoop of op maandagochtend om 9.00 uur.

advertentie
advertentie