Schoolspullen winnen met vakantiefoto op Cilio.nl

13 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Of je nu de hele vakantie in een hangmat ligt of helemaal los gaat tot in de kleine uurtjes, alle foto's die hiervan zijn gemaakt zijn welkom op de website cilio.nl. De leukste, gekste, 'chillste' of mafste vakantiefoto's winnen een back to school pakket, eigen stijl. Agenda, schriften en andere schoolspullen worden namelijk ingevuld met de eigen vakantiefoto.

Deelnemers kunnen hun foto mailen, met naam, adres en telefoonnummer, naar prijzen@cilio.nl. Alle ingestuurde foto’s komen op de website

Cilio.nl is een interactief communicatieplatform waarbij onder andere gemeenten, instellingen, en verenigingen uit de Drechtsteden de activiteiten en projecten die zij doen op het gebied van jongeren kunnen presenteren. Naast de presentatiefunctie en informerende functie is er interactie met de doelgroep (jongeren uit de Drechtsteden tussen de 12 en 23 jaar) mogelijk. Jongeren worden geprikkeld om te reageren op de content en aangespoord om deel te nemen aan activiteiten in hun leefomgeving. Dit doet Cilio door zelf de straat op te gaan met ludieke acties die in het teken staan van een bepaald thema. Hierbij kan gedacht worden aan thema’s als jeugdwerkloosheid, alcohol en centrum jeugd en gezin. Van deze acties wordt uitgebreid verslag gedaan op cilio.nl. Dit daagt andere jongeren weer uit om te reageren en deel te nemen aan toekomstige activiteiten. Naast deze acties, kunnen jongeren op cilio.nl ook alles vinden over sport, vrije tijd, school en werk.

advertentie
advertentie