Geur van versgebakken brood bij Banketbakkerij J. Hofman

16 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De geur van vers gebakken grootbrood uit de oven komt je tegemoet bij banketbakkerij J. Hofman. Vanaf heden wordt niet alleen het banket, maar ook het brood bij de bakker aan het Winklerplein vers gemaakt. ,,Hiermee is de versbeleving in onze winkel compleet. Naast de geur van koekjes, cake en appeltaart is er nu ook de heerlijke geur van versgebakken brood", meldt Jaap Hofman trots. Om deze grote wens van Jaap en zoon Peter Hofman te realiseren heeft de bakkerij de productieruimte flink moeten verbouwen. Peter: ,,Wij zijn er van overtuigd dat wij ons op deze manier verder kunnen onderscheiden en de kwaliteit zelf in de hand te hebben."

Een bakker die zelf z'n brood bakt is lang niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Jaap Hofman: ,,Steeds meer bakkers stoppen juist met bakken en kopen hun brood in bij broodfabrieken of collega bakkers. Wij gaan tegen die trend in en hebben besloten het allemaal zelf te willen doen."

Het kleinbroodassortiment was al uitgebreid met diverse soorten 400 grams broden, zoals het Weekendwitje (verkrijgbaar op vrijdag/ zaterdag), Vikorn, Zuiderlicht, Waldkorn en bijvoorbeeld de Ruwe Bolster. De toenemende vraag naar deze broden heeft Hofman doen besluiten al het brood zelf te willen gaan maken. ,,Ik sta nu 's morgens nog vroeger op, maar dat maakt me niets uit", aldus Peter Hofman.

,,Bakker zijn is ons inziens geen beroep maar een hobby die je met zeer veel passie uitvoert. De liefde voor het vak maakt het mogelijk onze klanten te verleiden en steeds weer te verrassen met ons zeer uitgebreide assortiment heerlijke ambachtelijke banket- en nu dan ook broodproducten. Dat zie, voel, ruik en proef je."

In de advertentie in Het Kompas staan aanbiedingen om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met het ovenverse brood.

advertentie
advertentie