The AfterShock steunt KIKA-actie

16 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In het Sliedrechtse radioprogramma The AfterShock komt Richard Polderman, de organisator van "Huifkar voor KIKA", de laatste stand van zaken toelichten. Hij zal vertellen hoe de actie tot stand gekomen is, waar hij tegen aan gelopen is tijdens de voorbereidingen, wat zijn verwachting van de actie is en hoe het definitieve programma eruit zal zien.

De muziekkeuze deze week is ook geheel in handen van Richard, die de huisDJ van Bar de Huifkar is. Tijdens de uitzending kunnen luisteraars donaties voor het goede doel persoonlijk overhandigen aan Richard in de studio van MerweRadio aan het Dr. Langeveldplein. Na afloop van de uitzending draait Richard weer de pannen van het dak in zijn stamkroeg en kunnen daar nog donaties gedaan worden.

The AfterShock is elke veertien dagen op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren op MerweRadio en is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweRTV. Via het Internet kan ook in de studio gekeken worden: www.merweradio.nl/webcam.

De presentatie wordt verzorgd door Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek is in handen van Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

Op de foto: The AfterShock-presentator José en "Huifkar voor KIKA"-organisator Richard maken er samen wat moois van.

advertentie
advertentie