Huiskamergevoel bij verbouwde Van der Vlies Schoenen

23 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het was een wel zeer feestelijke avond bij Van der Vlies Schoenen afgelopen donderdag. Het winkelpand aan de Sliedrechtse Kerkbuurt werd namelijk heropend na een grondige verbouwing van het interieur.

Na binnenkomst over de rode loper is niets meer te herkennen van het oude interieur, het is nu een moderne winkel waar jong en oud zich thuis voelen. Er waren verschillende reacties van de aanwezige genodigden maar het woord “huiskamergevoel” voerde toch wel de boventoon.

De herenafdeling is naar voren in de winkel verhuisd, er is een gezellige koffiehoek bijgekomen en compleet nieuw is de kinderafdeling. Die zie je dan ook niet zomaar over het hoofd. Al bij binnenkomst valt de Engelse dubbeldekker op waar de kids heerlijk in kunnen spelen en ook staat er een graspodium om te beklimmen. Maar natuurlijk spreekt de collectie ook tot de verbeelding.

Van der Vlies Schoenen is dus weer een echte familiewinkel geworden voor het hele gezin. Iedereen kan er terecht voor goed passend, goed uitziend schoeisel. Naast schoenen en laarzen zijn er ook tassen, riemen, shawls, kettingen, armbanden en tassenhangers te verkrijgen. Bovendien is er een pedicurepraktijk gevestigd in de winkel.

Op de foto: Guusje en Eva Hoogendoorn openen de gerenoveerde winkel door het uitpakken van de bus op de kinderafdeling.

advertentie
advertentie