Workshop voetmassage van Rivas Extra

3 januari 2011 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - Rivas Extra biedt op maandag 14 februari de workshop Voetmassage in het Rivasgebouw aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. In de workshop worden verschillende technieken geleerd om een ontspannende massage te geven. Na de workshop krijgen de deelnemers een naslagwerkje mee waarop de stappen nog een keer zijn uitgelegd, zodat ze er thuis mee aan de slag kunnen. De workshop is voor iedereen toegankelijk, maar met name aan te bevelen voor mensen die in de zorg werken of op een andere manier met zorgbehoevenden in aanraking komen.

,,Voeten zijn heel belangrijk. Ze weerspiegelen wat zich in het lichaam afspeelt", licht Petra Holleman van Rivas Extra toe. ,,Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met de verschillende lichaamsdelen en organen. Een voetmassage is dus niet alleen aangenaam, maar door het masseren worden ook de overeenkomstige delen van het lichaam beïnvloed en gestimuleerd."

De workshop wordt gehouden op maandag 14 februari van 19.30 tot 21.00 uur. De kosten bedragen 27,50 euro inclusief naslagwerkje en gebruik van massage-olie. Rivas-pashouders krijgen 10 procent korting. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn, telefoonnummer 0900-8440 (lokaal tarief) of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie