Nieuwjaarsactiviteiten v.v. Sliedrecht

3 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Rond de velden van de voetbalvereniging Sliedrecht wordt op zaterdag 8 januari weer de traditionele sponsorloop gehouden. De sponsorloop is met name bedoeld voor alle jeugdleden, leiders en ouders alsmede de senioren en rustende leden die bijvoorbeeld hun persoonlijk record willen bijstellen.

Er zal ook dit jaar weer 15 minuten worden gelopen, de F-pupillen lopen 12 minuten. De zaterdag 1 en 2 selecties alsmede een aantal jeugdselectieteams zijn het komend weekend op trainingskamp en zullen daar hun sponsorloop houden. De lagere senioren elftallen en de A-junioren spelen komende zaterdagmiddag hun 7-7 toernooi op halve velden. Deze vangt aan om 12.00 uur.

De starttijden van de sponsorloop zijn: 12.00 uur B-C junioren, 12.30 uur D-pupillen, 13.00 uur E-pupillen, 13.30 uur F-pupillen en 14.00 uur Senioren / A-junioren. Het terras tussen de kantine en kleedkamers wordt weer ingericht tot Après Ski Café en hier zullen versnaperingen te verkrijgen zijn met limonade, chocomelk en glühwein. De opbrengsten van de Sponsorloop worden ingezet voor de (mede-)financiering van de nieuw te plaatsen keuken in de kantine en de aan te schaffen trainingsdoelen voor op het kunstgrasveld.

Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met de nieuwjaarsreceptie in de kantine van de v.v. Sliedrecht. Een gezellige bijeenkomst waarbij uiteraard de nodige handen worden geschud en een ieder onder het genot van het bekende hapje en drankje kan bespreken wat 2011 voor de v.v. gaat betekenen. De bijeenkomst wordt ook gebruikt om een aantal jubilarissen van de v.v. in het zonnetje te zetten. Het gaat om leden die 25 ,40, 50 of 60 jaar lid zijn. Tenslotte zal voorzitter Peter van Dommele zijn nieuwjaarstoespraak houden waarbij hij uiteraard zijn visie zal geven op het komende jaar.

Zaterdag is tevens een mooie gelegenheid om de felbegeerde TRIAS Champions Cup te kunnen bewonderen, die door Sliedrecht tot verrassing van vriend en vijand kon worden veroverd op het zeer sterk bezette zaalvoetbaltoernooi in de Gorcumse sporttempel Oosterbliek. Wat deze prima prestatie van waarde heeft voor de competitie zal nog moeten blijken. Zaterdag 15 januari gaat Sliedrecht op bezoek bij GJS, een week later staat de derby tegen Hardinxveld op de agenda.

advertentie
advertentie