PSCS gaat na metamorfose verder als Be There

5 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – De trouwe sporters van PSCS zullen bij hun eerste bezoek aan het gebouw van Trimclub ABC aan de Thorbeckelaan 102 versteld staan van de metamorfose die heeft plaatsgevonden. De naam is gewijzigd in Be There, Paramedische Fitness Sliedrecht. Ook het logo is aanpast, maar daar is het niet bij gebleven, want ook de toestellen en de uitstraling van de sportruimte zijn vernieuwd. Het nieuwe concept kwam tot stand dankzij een nauwe samenwerking tussen Bernadette Brus en Peter Elschot. ,,Er is veel veranderd, maar de gezellige sfeer is gebleven en onze klanten kunnen nog steeds rekenen op professionele aandacht”, benadrukt het tweetal.

Door Ria Scholten

,,Alles, van lamp tot loopband, is vernieuwd”, meldt Bernadette met gepaste trots. ,,We hebben gekozen voor een warme uitstraling, want we vinden het heel belangrijk dat de mensen zich bij ons op hun gemak voelen. Zij kunnen hier een op hun klachten afgestemde training volgen. De vergoedingen van fysiotherapie worden door de zorgverzekeraars steeds verder teruggeschroefd. Wij bieden onze klanten de gelegenheid om tegen een bescheiden vergoeding van 35 euro per maand onbeperkt te komen trainen, waarbij Peter borg staat voor een stuk professionele begeleiding. Tijdens of na het sporten kunnen ze bovendien genieten van een lekker kopje koffie of thee.”

,,We richten ons op een brede doelgroep, want ook sporters met overgewicht, lichamelijke of psychische klachten zijn van harte welkom”, aldus Peter. “Hierbij kun je denken aan diabetes type 2, stress, burn-out of psychische problemen. Er wordt gebruikt gemaakt van eenvoudig te bedienen en multifunctionele toestellen. Ook mensen die sportief willen bewegen, maar moeite hebben om de eerste stap te zetten nodigen we uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen of een uurtje mee te sporten.”

Het tweetal is vol lof over de samenwerking met Trimclub ABC. ,,Het bestuur heeft goed meegedacht en ons de ruimte gegeven om deze metamorfose te realiseren. Ook de reacties van de klanten zijn zonder uitzondering positief”, vertelt Bernadette. ,,Dit bewijst maar weer dat je niet achterover moet leunen en altijd moet streven naar verbetering. We starten in februari in samenwerking met een voedingsdeskundige met de cursus Begin…Slim afvallen. Hierbij gaan we uit van het principe dat gezond eten in combinatie met beweging de slimste manier is om gewicht te verliezen. Daarnaast kunnen onze klanten behandeld worden door een gediplomeerde sportmasseur. Hiervoor dient van tevoren een afspraak te worden gemaakt.

Be There is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 11.00 uur, op maandag en donderdag van 17.00 tot 21.00 uur en op dinsdag en woensdag van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens de openingstijden kan iedereen binnenlopen voor een trainingssessie of informatie.

Foto: Bernadette en Peter hebben samen de fundering gelegd voor het nieuwe concept.

advertentie
advertentie