Afslankpraktijk Vitaal steunt Wereld Kanker Onderzoek Fonds

7 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse Afslankpraktijk Vitaal staat in de maanden januari, februari en maart in het teken van Stichting Wereld Kanker Onderzoek Fonds. ,,Bij elke afgevallen kilo stort ik één euro voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds“, licht eigenaresse Francis Vlot de actie toe. ,,Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een gezond voedingspatroon, voldoende lichaamsbeweging en een gezond gewicht het risico op kanker met een derde kunnen verlagen."

Stichting Wereld Kanker Onderzoek Fonds streeft naar een toekomst met minder kanker. Gezonde eet- en leefgewoontes spelen een belangrijke rol bij kankerpreventie. ,,Wij zijn daarom erg blij dat Francis Vlot van Afslankpraktijk Vitaal zich wil gaan inzetten,” aldus de stichting. ,,Haar donatie zal ons helpen bij de financiering van onderzoek naar het verband tussen voeding, leefstijl en kanker en het geven voorlichting over kankerpreventie. Wij helpen mensen bij het maken van keuzes die het risico op kanker verlagen".

Francis heeft zich als gewichtsconsulente aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De Beroepsvereniging ziet er op toe dat haar leden werken volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. De erkende gewichtsconsulente geeft goede voorlichting, stelt gezonde menu’s samen en motiveert de cliënten om stapje voor stapje hun levensstijl gezonder te maken. Met als gevolg een gestaag gewichtsverlies en daarna een blijvend resultaat.

Tevens biedt Francis haar cliënten de mogelijkheid deel te nemen aan haar loopgroepje. Dit is een extra stimulans tot beweging en ervaringen worden hier uitgewisseld. Het loopgroepje is op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00.

Gedurende de maanden januari, februari is het kennismakingsgesprek bij afslankpraktijk Vitaal gratis en vrijblijvend. ,,Tijdens dit gesprek kunt u vertellen wat u van mij verwacht en zal ik u vertellen wat ik u kan bieden."

Voor de tarieven en meer informatie zie www.afslankpraktijkvitaal.nl Voor het maken van afspraken: 06-24247259 of francis@afslankpraktijkvitaal.nl. Voor meer informatie over kankerpreventie, ga naar: www.wereldkankeronderzoekfonds.nl

advertentie
advertentie