Home-Start Sliedrecht is verhuisd naar toekomstige CJG

7 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Home-Start Sliedrecht, een project van Humanitas, is op 3 januari 2011 verhuisd naar het toekomstige Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Sliedrecht. Het nieuwe bezoek- en postadres is Nicolaas Beetstraat 2-6, 3362 TT in Sliedrecht.

Home-Start is opgezet om een steuntje in de rug te geven aan ouders met jonge kinderen, die daar behoefte aan hebben. Dat is altijd in een periode waarin het even wat minder gaat wegens ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig sociale contacten, problemen op het werk, gebrek aan geld of spanningen tussen partners. ,,Meestal kun je zulke dingen zelf oplossen. Soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het oplossen van praktische problemen", aldus coördinator Sascha Zonneveld.

Ouders hebben geen verwijzing nodig voor ondersteuning door Home-Start en zij betalen geen eigen bijdrage. Meer informatie is te vinden op www.home-start.nl. Bellen met coördinator Sascha Zonneveld kan ook: 0184 414498 of mailen naar homestartsliedrecht@gmail.com.

advertentie
advertentie