Start verkoop Baanhoek-West

7 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bouwfonds Ontwikkeling start op zaterdag 15 januari de verkoop van 28 starterswoningen, 30 appartementen en 9 vrije kavels in het project Baanhoek-West in Sliedrecht. De verkoopbijeenkomst vindt van 11.00 tot 13.00 uur plaats bij Rabobank Merwestroom, Bonkelaarplein 25 in Sliedrecht.

De woningen en kavels liggen verspreid in fase 1 en 3 van nieuwbouwlocatie Baanhoek-West. Het plan is centraal gelegen, dichtbij verschillende voorzieningen en er zijn talrijke uitwijkmogelijkheden voor recreatie. Gerwin Oudenes, verkoopmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: ,,Het aanbod dat 15 januari in verkoop gaat, is geschikt voor een breed publiek. Er zijn ruime appartementen, starterswoningen en vrije kavels met ruime bebouwingsmogelijkheden beschikbaar."

Baanhoek-West is een groen en waterrijk plan met circa 950 woningen in Sliedrecht. Er worden onder andere basisscholen, kinderopvang, speelvoorzieningen, een sportzaal, een kerkgebouw, een gezondheidscentrum en een kleinschalig bedrijventerrein gerealiseerd. Daarnaast komt er een NS-station.

advertentie
advertentie