Nieuwjaarsreceptie vv Sliedrecht

11 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vv Sliedrecht vond ook weer de jaarlijkse huldiging van jubilarissen plaats. Dit jaar had de huldiging een bijzonder tintje omdat twee jubilarissen maar liefst zeventig jaar lid zijn van de club: de heren 't Jong en Lanser, beiden zittend op de foto.

Voorafgaand aan de receptie hield vv Sliedrecht een sponsorloop en het 7 tegen 7 toernooi. Doordat veel teams op trainingskamp waren, was het aantal deelnemers aan de sponsorloop minder dan voorgaande jaren. De meeste teams, waaronder het eerste en tweede, hebben echter op hun trainingskamp ook gelopen. De exacte opbrengst kan hierdoor nog niet worden vastgesteld. Het team dat voorlopig voor de hoogste opbrengst zorgde was F9. De spelers van dit team liepen een totaalbedrag van € 247,-- bij elkaar.

Het 7 tegen 7 was ook succesvol. Mede dankzij het kunstgrasveld werd onder goede omstandigheden een onderling toernooi afgewerkt voor de senioren en A junioren. De B1 deed deze keer ook mee nadat ze eerst de sponsorloop hadden gelopen. Het derde elftal haalde de meeste punten en werd dus als winnaar uitgeroepen.

Voor de inwendige mens hadden de dames van de activiteitencommissie weer gezorgd. Zo was er gluhwein, warme chocomelk, rookworst, pannekoeken en erwtensoep.

Beide evenementen leverden het (voorlopige) mooie bedrag van ongeveer € 2.000,-- op. Dit zal gebruikt worden voor de aanschaf van trainingsdoelen voor het kunstgrasveld en de mede financiering van de verbouwde keuken.

advertentie
advertentie