Taart, taart en nog eens taart...

11 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het jaar 2010 was voor Hengelvereniging De Voorn een bijzonder druk jaar. In 2010 werd het zestig jarig bestaan uitgebreid gevierd met onder meer een receptie, een bijzondere viswedstrijd, een gezellige feestavond en in november nog voor de actieve leden een complete tas met boodschappen na de eerste havenwedstrijd. De feestelijkheden werden deze week afgesloten met een zogenaamde taartenactie.

Voorzitter Cees Vlot en erelid Aart van Valen, nu van de jubileumcommissie, bezochten al hun sponsors om als dank voor de jarenlange financiële steun een lekkere taart te bezorgen. Dat deze traktatie overal welkom was, is niet moeilijk te raden, alleen de bezorgers konden op den duur geen taart meer zien. Zij hebben dan ook ruim zeven uur over gedaan en al wat zij zagen was taart, taart en nog eens taart. Ook de redactie van Het Kompas werd niet vergeten. Al jarenlang kan iedereen de wekelijkse uitslagen zien en worden de lezers op de hoogte gehouden van al deze bijzonderheden die De Voorn organiseerde.

Met deze actie werd het jubileumjaar bijna afgesloten en kunnen de hengelaars weer overgaan tot de orde van de dag namelijk vis vangen.

advertentie
advertentie