Wijngaarden onderuit in biljartinterland

16 januari 2011 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Bij de Lukkie Klos in Wijngaarden werd op zaterdag 14 januari de derde onderlinge 'biljartinterland' om de Theo van Zessen bokaal gespeeld, tussen Bleskensgraaf, Wijngaarden en Molenaarsgraaf. De Lukkie Klos werd genadeloos verslagen waardoor de eerder opgebouwde grote voorsprong aan het einde van de avond in rook was opgegaan.

Bas Stuij van team Molenaarsgraaf speelde de avond van zijn leven. In dertien beurten verschalkte hij de Wingerdse Teunis Verhoeven met 10-2 en Jan Blokland uit Beskensgraaf met 10-4. Verhoeven zal zijn invalbeurt niet snel vergeten, want ook in zijn andere partij kwam hij er totaal niet aan te pas. Tegen een Martin van Zessen (Bleskensgraaf), die een top avond had, werd het 10-4 voor van Zessen. Ook in de tweede partij van Martin van Zessen tegen Hans Stolk haalde hij de volle winst: 10-9. Niet verrassend waren de twee winstpartijen van een heel goed draaiende Wim de Groot van De Lukkie Klos uit Wijngaarden. Dick Swijnenburg en Henk de Jong waren de beide verliezers, met twee keer 10-7

Alle overige partijen eindigden met wisselende resultaten. Met nog een wedstrijd op 11 maart is de stand nu: Wijngaarden 198, Molenaarsgraaf 197 en Bleskensgraaf 195 punten.

advertentie
advertentie