The Radical Roosters bij The AfterShock

17 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - The Aftershock presenteert op vrijdagavond 21 januari The Radical Roosters in de studio van MerweRadio. Vanaf 19.00 uur (tijdens het uur The ARE) zullen de heren hun instrumentarium opbouwen en vanaf 20.00 uur gaan zij helemaal los in het programma The AfterShock.

De band laat zich ondermeer inspireren door The Hoax, The Red Devils en John Mayer. Hun eigen nummers zijn pakkend en de optredens energiek en onvermoeibaar. Dit bewezen zij afgelopen jaar tijdens de Bluesnacht in Elektra, waar de contacten tussen de band en de makers van het radioprogramma werden gelegd.

Het optreden zal niet alleen live te volgen zijn op MerweRadio maar ook op MerweTV. Via www.merweradio.nl/webcam kan er zelfs wereldwijd meegekeken worden in de studio.

The AfterShock is een programma met de blues, dat elke veertien dagen op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren valt op MerweRadio. De presentatie is in handen van Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek door Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

advertentie
advertentie