Actie ‘De eerste klap’ van Rabobank

18 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Klanten van Rabobank Merwestroom kunnen zich inschrijven voor een donatie voor hun project in 2011 in het kader van 'De eerste klap'. Rabobank reserveert jaarlijks een gedeelte van de winst in het Coöperatief Dividend met als doel projecten die meerwaarde geven aan het welzijn in Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Graafstroom mogelijk te maken.

,,Veel mensen zijn actief in het organiseren van een activiteit om bijvoorbeeld de clubkas te spekken, het jubileum van de vereniging te betalen of iets te organiseren voor de minderbedeelden in de maatschappij. Die mensen kunnen een beroep doen op Actie ‘De eerste klap’", licht Olga van Wezel, medewerker communicatie van Rabobank, toe.

De inschrijving sluit op 31 maart. Een speciale jury, bestaande uit leden van Rabobank Merwestroom, zal de hoogte van de bijdrage bepalen. Iedereen die voldoet aan de voorwaarden kan rekenen op een bijdrage. De bedragen variëren van € 50,- tot € 250,-. De leukste en meest creatieve inzending krijgt een bijdrage van € 500,-.

Op www.rabobank.nl/merwestroom (kies donaties) staan de voorwaarden en het aanvraagformulier.

advertentie
advertentie