Heren Sliedrecht Sport in opwaartse spiraal

19 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook de tweede opeenvolgende (thuis)wedstrijd in het nog prille, nieuwe jaar is door de volleyballers van Sliedrecht Sport in een klinkende overwinning omgezet. De oogst van de voorbije weken (zes punten) heeft Sliedrecht Sport naar een vijfde plaats op de ranglijst gezet. Maar belangrijker nog is de progressie die het team van trainer Arie van Wolferen momenteel meemaakt.

Sliedrecht Sport kwam in de wedstrijd tegen Martinus nauwelijks in de problemen en zette met fris, aanvallend spel de geroutineerde, maar vrij matte opponent uit Amstelveen continu onder druk. Zelfs een kleine terugval in de derde set, waar een achterstand van zeven punten weer werd rechtgetrokken, wisten de mannen uit De Stoep snel te overwinnen en daardoor met het grootst mogelijke verschil te winnen: 3-0 (25-21, 25-21, 25-22)

Logisch dat er sprake was van tevredenheid in het Sliedrechtse kamp: ,,We zijn gelukkig weer nagenoeg compleet en de vorm stijgt met de week. Het is ook goed om te zien, hoe de jongere garde de draad uitstekend oppakt en daarbij de ouderen stimuleren en motiveren.”

Sliedrecht Sport krijgt aanstaande zaterdag de gelegenheid te bewijzen, dat het succes tegen Lycurgus en Martinus geen toevalstreffers waren. Het zal daarbij stevig aan de bak moeten; een zege bij Inter Rijswijk in de Marimbahal zal zeker als een stevige “boost” geven aan een succesvolle, tweede seizoenshelft. Aanvang: 19.00 uur.

advertentie
advertentie