Nieuwe activiteitenbrochure Biesboschcentrum is uit

25 januari 2011 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - De nieuwe Activiteitenbrochure van Biesboschcentrum Dordrecht is uit. De brochure 2011 is in een geheel nieuw jasje gestoken en het aanbod van vaartochten, excursies en andere activiteiten is uitgebreider dan ooit.

Elk seizoen in de Biesbosch heeft zijn eigen kleur. In de winter zijn de kleuren zacht en gefilterd door mist en ijs. In de lente kleuren de wilgen weer groen en staat de gele spindotter volop in bloei. In de zomer is de Biesbosch een ware explosie van kleur met de roze reuzenbalsemien, het gele moeraskruid, de witte engelwortel en de paarse kattenstaart. In de herfst kleuren de bladeren weer rood en geel en steken paddenstoelen hun hoedjes in allerlei tinten boven de grond.

Ook de vernieuwde Activiteitenbrochure is één en al kleur. De brochure 2011 staat weer vol met leuke, interessante en spannende activiteiten in de Biesbosch. Elke activiteit is overzichtelijk ingedeeld in een categorie met een eigen kleur.

Naast informatie over georganiseerde activiteiten, staan in de Activiteitenbrochure ook alle mogelijkheden om op eigen gelegenheid de Biesbosch te ontdekken.

De brochure is gratis aan te vragen via 078-6305353, door een e-mail te sturen naar info@biesbosch.org of vraag ernaar aan de balie bij Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53 in Dordrecht. Kijk ook op www.hollandsebiesbosch.nl.

advertentie
advertentie