Opnieuw geen uitzege volleyballers

26 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het verschil in resultaten in uit- en thuiswedstrijden van de mannen van Sliedrecht Sport is ook dit seizoen groot: ook bij Inter Rijswijk wisten de mannen van coach van Wolferen (die voor een nieuw seizoen heeft bijgetekend) niet tot winst te komen: 3-0 (25-23,25-18, 25-16).

Het beste zat dus in de eerste set, waar Sliedrecht Sport lange tijd gelijkwaardig bleek aan de gastheren. Het feit dat Inter Rijswijk iets attenter was aan het net gaf uiteindelijk de doorslag. Daarna nam Rijswijk resoluut het initiatief in handen en gaf het de tegenstander weinig tot geen kans meer.

Arie van Wolferen legde na afloop de vinger op de zere plek: ,,Wij hebben alleen in de eerste set enigszins laten zien dat wij kunnen volleyballen. Daarna mankeerde het aan veel dingen: de beweging was weg, wij speelden veel te slap en zaten met onszelf in de knoop, hun blokkering stond goed, wij kwamen er niet meer doorheen.“

Van Wolferen en Reier Kros stomen deze week hun selectie klaar voor een bijzondere wedstrijd : de streekderby tegen Next Volley Dordrecht, die voor zaterdag op de agenda staat. In De Stoep. Aanvang 19.30 uur.

advertentie
advertentie