Sporttassen voor bewoners Havikstraat

31 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De renovatie aan de appartementen in de Havikstraat is gereed. In 2009 en 2010 kregen de 160 appartementen een nieuwe badkamer, toilet en keuken. Om dit te vieren kregen alle bewoners van de Havikstraat van de uitvoerders (woningcorporatie Tablis Wonen en de aannemer BM Onderhoud en Renovatie uit Hardinxveld-Giessendam) een sporttas als dank voor hun medewerking en begrip. De “laatste” sporttas overhandigden de heren Piet Boogaard, projectleider van BM en Gerard van der Schriek, opzichter planmatig onderhoud van Tablis Wonen, aan de heer Arie de Kuiper, voorzitter Havik-BWC.

Het was een tijdrovend project. Piet Boogaard vertelde dat iedere keer vier woningen tegelijk werden gerenoveerd. Voor de bewoners waren er zogenaamde wisselwoningen beschikbaar. In deze woningen konden de bewoners van de gerenoveerde woningen tijdelijk verblijven. Vanuit Tablis Wonen coördineerde Gerard van der Schriek deze renovatie. Arie de Kuiper, voorzitter van de bewonerscommissie, is blij dat zijn commissie vanaf het allereerste begin is betrokken bij dit renovatieproject. ,,Dat is goed, want op deze manier kan je meepraten en de wensen van de bewoners bespreken. En ook konden we de vragen van de bewoners goed beantwoorden.”

Arie de Kuiper maakte voor de bewoners een dvd met foto’s van “hun flat”. ,,Op deze manier wilde ik nog eens extra benadrukken hoe mooi het is om in dit complex te wonen. De omgeving, het uitzicht, de woningen, het is echt heel mooi”. Tablis Wonen en BM Onderhoud en Renovatie vonden dit een goed initiatief en wilden de bewoners ook graag bedanken. Daarom is voor iedere woning een sporttas beschikbaar gesteld. Ook Klaarzicht, het schoonmaakbedrijf dat de complexen schoonhoudt, wilde graag bijdragen. Iedereen kreeg een emmer met schoonmaakmiddelen.

Foto: Gerard van der Schriek van Tablis Wonen en Piet Boogaard van BM Onderhoud en Renovatie overhandigen Arie de Kuiper, voorzitter van de bewonerscommissie Havik een sporttas.

advertentie
advertentie