Comedy café en gabberpunk in Elektra

2 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de barruimte van JC Elektra wordt vrijdag 11 februari een Comedy café gehouden met een reeks komedianten die samen voor een lachwekkende avond zullen zorgen. Zaterdagavond is er een heel ander thema, namelijk Gabber-punk met Aux Raus en Speckneck.

Aux Raus is een gabberpunk duo met naam en faam in de Nederlandse muziek-scene. Zo stonden ze op Lowlands 2007 en 2009, op Noorderslag 2007 en na het winnen van de Essent Awards voor Beste Album ook op Noorderslag 2008. Aux Raus is ook de eerste niet hip-hop groep die getekend is bij Top-Notch. De mix van hardcore-punk en techno-beats met een heel energieke show is voor velen een goede combinatie.

Speckneck is een vette punk band uit Sliedrecht zelf met de ex-drummer van Anacrust in de gelederen. Na een tour door heel Europa te hebben gedaan is Speckneck ook geen kleine naam meer. De snelle muziek met schreeuwerige zang zorgt voor een goede punk sfeer.

De entree voor het Comedy café bedraagt 4 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur. Zaterdag bedraagt de entree 7,50 euro en gaat de zaal open om 20.00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie