Showkorps Wilhelmus begint seizoen in Spanje

4 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Showkorps Wilhelmus Sliedrecht is door organisatie SPH Int. Music, Artists en Events gevraagd om van 1 april tot en met 4 april de Magdalena feesten in Castellon de la Plana (nabij Valencia) muzikaal te ondersteunen. Op verzoek zal Wilhelmus in hun Spaans thema uniform optreden. Fiestas La Magdalena herdenkt de oprichting van de Stad Castellon, waar tevens de stijle rots La Magdalena gelegen is.

Het (bijna) voltallige showkorps zal per vliegtuig vertrekken naar Barcelona om vervolgens hun intrek te nemen in het vier sterren hotel Hotel Intur Orange te Benicassim. ,,Met optredens in de ochtend en in de avond, zal er nog genoeg tijd overblijven voor de korpsleden om er tevens een korte vakantie van te maken", aldus een verheugde Nicole Boer van Wilhelmus.

Ook ligt er een uitnodiging voor de bestuursleden van Wilhelmus voor een receptie bij de burgemeester van Castellon de la Plana. Boer: ,,Burgemeester Boevée heeft al toegezegd iets leuks mee te geven voor zijn collega in Spanje. Dit wordt uiteraard enorm gewaardeerd door de leden van Wilhemus."

Voor Wilhelmus wordt dit de tweede keer dat zij deze feesten in Castellon muzikaal opluisteren. ,,Zij kijken er dan ook erg naar uit. Tijdens de trip worden dagelijks foto's en korte verslagen op de website geplaatst, zodat de thuisblijvers kunnen meegenieten", belooft Nicole Boer.

advertentie
advertentie