Cursus Relaxercise

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na het succes van eerdere lessen en de positieve ervaringen van de deelnemers start Danssport Educatie Centrum Martine weer met een cursus Relaxercise. De cursus wordt gegeven op de volgende data: donderdag 17 februari, donderdag 24 februari, donderdag 10 maart en donderdag 17 maart. De cursus start om 20.30 uur. De kosten zijn voor leden van het sportcentrum 25 euro en voor niet-leden 40 euro.

Het Relaxercise programma is een programma gericht op ontspanning en flexibiliteit. Het kan ook preventief gebruikt worden voor mensen met een druk bestaan en bestaat uit zowel houdingsoefeningen als stretch- en ontspanningsoefeningen. ,,Stress die te lang aanhoudt werkt allerlei lichamelijke klachten in de hand zoals hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, vermoeidheid. Tijdens de cursus leren de deelnemers stresssignalen te herkennen", aldus een woordvoerster.

Relaxercise is een moderne, eigentijdse ontspanningscursus, met theorie en praktijk. De cursus bestaat uit vier lessen van ongeveer een uur waarin een combinatie wordt aangeboden van therapeutische ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, stretching , pilates en yoga.

Voor meer informatie en aanmelden bel 06-52033542 of kijk op www.danssportcentrummartine.nl.

advertentie
advertentie