Prijzenregen bij Boekhandel de Waard

14 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het afgelopen najaar waren er prijzen te verdienen in de Boekenleggers-actie en de Geronimo Stilton-prijsvraag. Begin februari werden de prijswinnaars bekend. In de Boekenleggers-actie kon de nu honderdjarige boekhandel De Waard aan de Kerkbuurt in Sliedrecht een tweede prijs overhandigen aan de familie Hofman uit de Kroonstraat in Sliedrecht. Zij wonnen een eReader BeBook Club ter waarde van 189 euro plus gratis downloads ter waarde van 30 euro. Ook viel de derde prijs in Sliedrecht, te weten een Succes agenda inclusief jaarvulling. Deze werd gewonnen door de familie Verschoor uit de Middeldiepstraat in Sliedrecht. De prijzenregen was hiermee nog niet ten einde. Er waren nog vijf boeken en twintig boekenbonnen te verdelen. De gewonnen prijzen zijn te vinden op de site van de boekhandel.

Op de foto is te zien dat de tweede prijs in de Stilton-actie (een goed gevulde etui) gevallen was bij Boekhandel de Waard. Deze werd door Nel Vogel en Miranda Nederlof (medewerksters bij genoemde boekhandel) uitgereikt aan Jeremy Kros. De derde prijs, een Geronimo Stilton-boek was voor Joey de Jong en Martijn van Wijngaarden won de vierde prijs, een verjaardagskalender.

De honderdjarige Boekhandel en Drukkerij de Waard in Sliedrecht heeft nog meer acties in petto en zal daarover berichten via folders.

Zie www.boekhandeldewaard.nl voor de prijswinnaars, maar ook voor informatie over nieuw verschenen boeken. Een boek gelijk bestellen, kan ook via deze site. Met de boekenweek (16 t/m 26 maart) in het vooruitzicht, is er al weer genoeg nieuws te vinden in de boekhandel.

advertentie
advertentie