Zwemmen in de voorjaarsvakantie

18 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bronbad De Lockhorst heeft haar openingstijden rooster aangepast voor de voorjaarsvakantie en tal van activiteiten georganiseerd. Op maandag 28 februari ligt de loopmat in het water, op dinsdag 1 maart is er een gezellig muziekfeest, op woensdag 2 maart wordt onderwater hockey gespeeld, op donderdag 3 maart wederom de loopmat en op vrijdag 4 maart worden diverse wedstrijdjes gehouden, met onder andere de surfplank race en vlot lopen.

Naast deze activiteiten ligt er een leuke kleurplaat in de vorm van een vlinder klaar voor de zwemmertjes. Deze kleurplaat kan afgehaald worden bij de receptie van het bronbad. Gekleurd of beplakt levert die vlinder een lekker glaasje ranja op. De allermooiste vlinder maakt ook nog kans op een gratis verjaardagsfeestje in het zwembad.

Het Bronbad is van maandag t/m vrijdag geopend van 11.15 - 18.00 uur speciaal voor recreatief zwemmen. Voor meer informatie over openingstijden kan men terecht bij de receptie (0184-412518) of op de website www.optisport.nl/bronbaddelockhorst.

advertentie
advertentie