Ludieke actie Partij voor de Dieren

20 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Partij voor de Dieren, werkgroep Alblasserwaard en Drechtsteden trekt op vrijdag 25 februari door de regio met een ludieke actie om de partijstandpunten onder de aandacht te brengen. Zo zal de werkgroep met aluminium verrijkte Moerdijkse spruitjes uitdelen aan het winkelend publiek en, desgewenst, met hen in discussie gaan over de gevolgen van deze ramp.

,,De ramp in Moerdijk drukte ons hard met de neus op de feiten. Het kabinet zal maatregelen moeten treffen om de gezondheid van mens, dier, natuur en milieu beter te beschermen. Alleen als we kiezen voor duurzaamheid blijft onze planeet leefbaar. Woensdag 2 maart kan Nederland deze belangrijke keuze maken", licht werkgroep voorzitter Marjolein Heesters de campagne actie toe. ,,In Zuid-Holland raakt de leefomgeving van mensen en dieren steeds meer vervuild. Ook in onze regio zien veel mensen de verkwanseling van de groene ruimte met lede ogen aan. Over deze zorgen en alle andere speerpunten van onze partij gaan we vrijdag graag in gesprek met voorbijgangers."

De vrijwilligers van de werkgroep zijn van 10.00 tot 11.00 uur in het centrum van Gorinchem. Daarna zijn ze van 12.00 tot 13.00 uur te vinden in de Kerkbuurt in Sliedrecht en van 14.00 tot 15.00 uur in De Meent in Papendrecht. De toer wordt van 16.00 tot 17.00 uur besloten in het centrum van Dordrecht.

advertentie
advertentie