Gratis boek bij Boekhandel Ritmeester

21 februari 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - 'Verhalen van leven' is het thema van de Week van het Christelijke Boek dat dit jaar van 16 tot en met 26 maart wordt gehouden. Ook Boekhandel Ritmeester schenkt in deze periode extra aandacht aan het christelijke boek. Klanten krijgen het actieboek "De trein van 10:11" van de Week van het Christelijke boek gratis bij aankoop van € 12,50 aan boeken. Dit actieboek is speciaal voor de themaeek geschreven door Henk Stoorvogel.

"De trein van 10:11" gaat over Alexander Wanne, een christen die met zijn vrouw, dochter en zoon woont in een stadje aan het spoor in de omgeving van Hannover. Het is 1941 en het ware karakter van het Duitse regime begint steeds meer aan het licht te komen, voor hen die het willen zien. "De trein van 10:11" beschrijft de keuzes van een man die zijn gezin veilig door de oorlog wil loodsen, en de sporen die dat trekt in zijn eigen leven en dat van zijn gezinsleden. Zijn verhaal en dat van zijn dochter laat zien hoe zowel angst als rechtvaardigheid een vijand kan zijn van een goed geweten.

Henk Stoorvogel was oprichter en directeur van Athletes in Action en van mannenbeweging de Vierde Musketier. Hij is voorganger van een evangelische gemeente in Zwolle. Behalve spreker is hij (mede)auteur van verschillende boeken, zoals Geboren om te vliegen, Knock-out en De vierde musketier. "De trein van 10:11" is zijn fictiedebuut.

Boekhandel Ritmeester, Tolstraat 34 in Meerkerk, Rembrandtstraat 29 in Boven-Hardinxveld en Pompstraat 31 in Gorinchem.

advertentie
advertentie