Rabobank en Voedselbank zetten jarigen in het zonnetje

21 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Via het coöperatief dividend ondersteunt Rabobank Merwestroom diverse projecten in haar werkgebied en krijgen mensen die het minder goed hebben een steuntje in de rug. Sinds januari 2011 worden kinderen via de lokale voedselbank in het zonnetje gezet op hun verjaardag.

,,Klanten van Rabobank Merwestroom willen we hier op een leuke manier bij betrekken. Degenen die onlangs papa of mama geworden zijn kunnen deze actie ondersteunen. Als ze binnen drie maanden na de geboorte een digitale foto van hun kindje sturen, maken ze kans op een gratis fotoshoot en wordt hun kindje wellicht ‘Rabo Next Top Babymodel’", aldus Lennart de Waard, communicatieadviseur bij de Rabobank. Voor iedere baby die deelneemt schenkt Rabobank Merwestroom een bijdrage aan de voedselbank, waarmee een verjaardagspakket voor kinderen kan worden samengesteld. In dit pakket zit een cadeautje voor de jarige, traktatiemogelijkheden, slingers en ballonnen.

Kersverse mama's of papa's die deze actie willen ondersteunen kunnen de digitale foto van hun kindje sturen naar marketing@merwestroom.rabobank.nl. Vermeld in de e-mail de adresgegevens en de gegevens van het kindje: voornamen, roepnaam, achternaam, geslacht en geboortedatum. Ga voor meer informatie en voorwaarden naar www.rabobank.nl/merwestroom.

advertentie
advertentie