Heren volleyballers komen net tekort

23 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ondanks dapper verweer gedurende drie sets tegen het sterke Reflex, de nummer twee van de ranglijst in de B-League, kwamen de mannen van Sliedrecht Sport afgelopen zaterdagavond in Kampen toch met lege handen te staan.

Drie sets op rij werden met het kleinst mogelijke verschil verloren (27-25, 27-25 en 26-24). Vandaar dat coach Arie van Wolferen in zijn eindoordeel de balans op positieve wijze deed uitslaan. ,,Wij hadden hier zeker minstens een puntje verdiend en dat geeft wel een vervelend gevoel. Maar wat voor mij veel meer telt, is, dat ik een strijdbaar team heb gezien, dat goed heeft gespeeld en heeft gevochten voor wat het waard was. De volleyballiefhebber in mij heeft optimaal genoten en dan is het jammer, dat je als trainer op zo’n moment net een team treft, dat net nog ietsje beter is en op cruciale momenten weet toe te slaan. Maar wij kunnen met deze ervaring hier weer verder, Sliedrecht Sport doet nog van zich spreken, dat is een ding dat zeker is."

Voorlopig zijn er geen competitieverplichtingen voor de mannen van Sliedrecht Sport tot zaterdag 19 maart uit tegen Lycurgus 2 in Groningen.

advertentie
advertentie