Automobilist bij verkeersongeval omgekomen; politie zoek getuigen

1 maart 2011 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Een 34-jarige automobilist uit Dordrecht is vandaag bij een verkeersongeval om het leven gekomen. De man botste op de Provincialeweg N214 tegen een boom en kwam vervolgens op de weg tot stilstand. Hij overleed ter plaatse. Het overleden slachtoffer zat bekneld in zijn auto en moest door de brandweer bevrijd worden. Voor hem kwam nog een mobiel medisch team ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten.

Een 37-jarige automobilist uit Oud-Alblas zag de stilstaande auto te laat en schampte het voertuig van het slachtoffer. Deze automobilist klaagde over pijn in zijn nek en is naar een ziekenhuis in Dordrecht vervoerd.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Verkeersongevalspecialisten van de politie Zuid-Holland-Zuid doen hiernaar onderzoek. De N214 was op de plaats van het ongeval enkele uren afgesloten. Het verkeer werd omgeleid.

De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Wie het ongeval heeft zien gebeuren en nog niet met de politie heeft gesproken wordt gevraagd te bellen. Dat geldt ook voor mensen die voorafgaand aan het ongeval, het slachtoffer in zijn donkerblauwe Volkswagen Polo hebben zien rijden, mogelijk op de N3 of elders. Misschien is hen iets aan het rijgedrag van het slachtoffer opgevallen. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief).

advertentie
advertentie